EVO ŠTA JE LAZAREVIĆ IZJAVIO U POLICIJI: Zvezdin košarkaš tvrdi da ga je Naneli prvi udario!
Stefan Lazarević, Foto: Starsport©

ISPLIVALO

EVO ŠTA JE LAZAREVIĆ IZJAVIO U POLICIJI: Zvezdin košarkaš tvrdi da ga je Naneli prvi udario!

Ovo je svedočenje igrača crveno-belih

Objavljeno: 12:16h

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević je zadobio povrede glave tokom sukoba sa igračem Partizana Džejmsom Nanelijem, pred treći meč finalne serije ABA lige.

"Sportklub" otkriva detalje iskaza Lazarevića.

Evo šta je u Policijskoj stanici Novi Beograd u nedelju oko 16.30 ispričao košarkaš crveno-belih.

- Dana 19. 5. 2024. godine ja sam kao član Košarkaškog kluba Crvena zvezda došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 11.15 časova u Beogradsku arenu. Po dolasku u Beogradsku arenu sa timom sam otišao u svlačionicu kako bih se spremio za trening. Kada sam se spremio za trening ja sam krenuo ka prostoriji gde je smeštena teretana a ona se nalazila preko puta Zvezdine svlačionice.

Kada sam izašao iz svlačionice ja sam video da se ispred mene nalazi igrač KK Partizan Džejms Naneli koji je imao sa mnom sukob u toku utakmice na kojoj me je uhvatio za vrat. Isti je bio u društvu sa takođe igračem Partizana Džejlenom Smitom. Ja sam se Naneliju obratio po imenu na engleskom jeziku, a zatim mu prišao i upitao ga takođe na engleskom jeziku: ‘Da li je normalno da hvataš čoveka za vrat za vreme utakmice?’ na šta mi je on odgovorio: ‘Da, jeste’, a zatim je krenuo da psuje nešto na engleskom jeziku.

Stefan Lazarević
Stefan Lazarevićfoto: Kk Crvena Zvezda

On je u jednom trenutku krenuo da uzmiče unazad jer smo bili relativno blizu licem u lice, da bi on u jednom trenutku svojom desnom rukom stegnutu u pesnicu udario me u predelu lica sa leve strane u predelu levog oka, a ja sam ga potom uhvatio za njegov vrat i oborio ga na pod. Dok sam ga držao za telo na podu, osetio sam da me igrač Partizana Džejlen Smit vuče oko struka kako bi nas razdvojio, a u tom trenutku su izleteli ostali moji saigrači gde su nas razdvojili.

Pošto su nas razdvojili, nije više bilo sukoba i svako je otišao u svoju svlačionicu. Ja sam posle tog događaja odradio ceo trening i nakon toga je došao klupski doktor Nebojša Mitrović koji mi je sanirao povredu na licu, a u međuvremenu se pojavila patrola policije. Ja sam po proceduri koju mi je naložila policija otišao u KBC Bežanijska kosa gde sam izvršio potrebne preglede i dobio lekarski nalaz - stoji u policijskom zapisniku.

Bonus video:

00:09

Naneli izasao na zagrevanje

(Espreso sport/Sportklub/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.